Ο Φαίδων Χριστοδουλάκης στην 5η θέση του ψηφοδελτίου

Φαίδων Χριστοδουλάκης Fedon-Panos Christodoulakis

Ένας δύσκολος εκλογικός αγώνας έλαβε τέλος.

Το ποσοστό της Πρωτοβουλίας του φίλου κι αδελφού Αλέξανδρος Αρβανιτάκης, του υποψήφιου μας,σίγουρα δεν είναι αυτό που ελπίζαμε, αλλά αποτελεί μιά βάση ισχυρής σοβαρής και επικοδομητικής αντιπολίτευσης με κύρια χαρακτηριστικά το ήθος, την τιμιότητα αλλά και και το σχέδιο, στοιχεία αλληλένδετα με την πορεία και την προσωπικότητα του Αλέξανδρου, για την πόλη της καρδιά μας, τον Άγιο Δημήτριο, το δικό μας Μπραχάμι.

Ευχαριστώ από καρδιάς κυρίως και πρωτίστως τον αδελφό Αλέξανδρο, με τον οποίο με συνδέει βαθιά φιλία βγαλμένη από κοινούς αγώνες και κοινές αγωνίες, για την πατρίδα και το καλό των πολλών. Έκανα ό,τι μπορούσα για να βάλω πλάτη στην κοινή μας προσπάθεια.

Ευχαριστώ απο καρδιάς τους υπόλοιπους υποψηφίους με τους οποίους συνεργάστηκα άριστα όλο αυτό το διάστημα. Παλιές φιλίες αναθερμάνθηκαν και νέες θεμελιώθηκαν. Κι αυτό είναι για μένα μέγα κέρδος.

Ευχαριστώ όλες κι όλους, πρόσωπα αλλά και φορείς, φίλους, φίλες, αδελφούς/ές και συναγωνιστές, σε διάφορα μετερίζια για την δημόσια στηριξη τους στην προσπάθεια.

Κυρίως ευχαριστώ του δικούς μου ανθρώπους, τους γείτονες και τους συμπολίτες που με στήριξαν με την ψήφο τους και με κατάταξαν στην πέμπτη θέση του ψηφοδελτίου. Είναι οι άνθρωποι που κυρίως γνωρίζουν στα αλήθεια τον Φαίδωνα και τι αυτός κουβαλάει. Αυτοί ας μιλούν για μένα κι οχι εγώ.

Ευχαριστώ βέβαια κι όσους για διάφορους λόγους δεν κατάφεραν να με στηρίξουν. Η φίλια και η εκτίμηση παραμένει και την επόμενη μέρα των εκλογών.

Συγχαρητήρια από καρδιάς στους δύο συνυποψήφιους που εκλέγονται μαζί με τον επικεφαλής μας.

Συγχαρητήρια τέλος στις δύο πρώτες παρατάξεις που θα κονταροχτυπηθούν ξανά την επόμενη Κυριακή. Μακάρι να βγεί ο καλύτερος.

27 Μαϊου 2019
Φαίδων Χριστοδουλάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου