Ο Φαίδωνας Χριστοδουλάκης για την χρήση του όρου «ταλιμπάν»


Ευθεία επίθεση κατά της πολύπαθης ελληνορθόδοξης ιδιοπροσωπίας οι κατάπτυστες δηλώσεις Βούτση και βαρύτατη προσβολή της συνταγματικώς κατοχυρωμένης Ορθόδοξης Πίστης η χρήση του όρου «ταλιμπάν».

Είναι γνωστό πλέον τοις πάσι πως το ιδεολογικό «πλυντήριο» της Μεταπολίτευσης, η νύν κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, έχει εξελιχθεί σε δουλοπρεπή εντολοδόχο των πολυπολιτισμικών Βρυξελλών κι έχει εξαπολύσει καιρό τώρα μεθοδικό πόλεμο κατά της Ορθοδοξίας και των εθνικών θεμελίων του λαού μας.

Καλούμε την Σεπτή Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος να καταδικάσει σε συνολικό επίπεδο τις δηλώσεις Βούτση και να εκφέρει λόγο προφητικό και ελεγκτικό συνάμα ως Τροφός και Μητέρα του ελληνορθόδοξου λαού.

Τέλος καλούμε το ελληνορθόδοξο πλήρωμα, 
κλήρο και λαό, να είναι άγρυπνοι και έτοιμοι 
για τις μελλοντικές δυσοίωνες εξελίξεις.

Φαίδων Χριστοδουλάκης
Γραμματέας Ορθοδοξίας

Ανακυκλωμένη μεταπολιτευτική

Ευθεία επίθεση κατά της ελληνορθόξης ιδιοπροσωπίας από τα χρέπια της κυβερνώσας αριστεράτζας και την ανακυκλωμένη μεταπολιτευτική σαββούρα.

Να σας πω κάτι; Μας έχουν φοβηθεί. Έχουν φοβηθεί αυτό το τεράστιο εθνολαϊκό κύμα που αντιτίθεται άγρια στην παγκοσμιοποιημένες Βρυξέλλες.

Κάτω απ τη μύτη τους ένα καζάνι βράζει και το ξέρουν.

Το μόνο που μένει είναι να βρεθεί χώρος έκφρασης της εθνικής και υγιούς δεξιάς και γι αυτό όλοι εμείς είμαστε ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ και έχουμε εθνικό μας αρχηγό τον Φαήλο.

Νέτα σκέτα και χωρίς κρυφτούλι.

Καλούμε όλες κι όλους τους εθνικώς σκεπτόμενους εθνολαϊκούς Έλληνες να έρθουν στα δικά μας μετερίζια καθώς και την Σεπτή Ιεραρχία της Ελλαδικής μας Εκκλησίας να αφήσει την αφωνία και την αδράνεια και να πάρει θέση κατά των άθεων εθνομηδενιστών όπου κι αν βρίσκονται.

Fedon-Panos Christodoulakis 9 Αυγούστου 2017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου