Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018 Μια πανστρατιά Ελλήνων θα βουλιάξει το Σύνταγμα!


Μια πανστρατιά Ελλήνων θα βουλιάξει το Σύνταγμα τη Κυριακή και δεν θα γίνουν Δεκεμβριανά του 44, δεν θα ανοίξει μύτη, δεν θα πέσει χιονοστιβάδα απ' τον Λυκαβηττό, δεν θα πέσει βιβλική νεροποντή αλά Νώε, δεν θα πέσει αστεροειδής απ τον Σείριο, δεν θα έρθει τσουνάμι απ' την παραλιακή, δεν θα γίνει σεισμός 12 ρίχτερ, δεν, δεν, δεν...

Θα είμαστε όλοι εκεί, πέρα και πάνω από την κομματική μας τοποθέτηση, πέραν επίσης των όποιων πολιτικών κι ιδεολογικών διαφοροποιήσεων μας. Ομάδες λαού και συσπειρώσεις κόσμου. Ένας εθνολαϊκός ωκεανός Ελληνίδων κι Ελλήνων.

Αυτό που μας ενώνει είναι η κοινή εθνική μας υπόθεση.

Απέναντι μας θα είναι όλα τα μεταπολιτευτικά ζόμπι και το παρακράτος τους που απειλούν, διασπείρουν φόβο, και πετούν σκατά μέρες τώρα.

Θα τους πνίξουν όμως όλους αυτούς τα δύο εκατομύρια μας.

Εμείς όλοι θα μαζευτούμε με τον Πρόεδρο μας κάτω από τα γραφεία μας στην Απόλλωνος αφού πρώτα κόψουμε την ετήσια βασιλόπιτα μας στην οποία είστε όλοι προσκεκλημένοι, θα πάμε όλοι μαζί Σύνταγμα.
  • Στην Θεσσαλονίκη τους ταράξαμε στην Αθήνα θα τους γκρεμίσουμε.
Καλημέρα και καλό μήνα αδέλφια.

Υ.Γ 1. Μην ξεχάσετε τους κωλοτούμπες και τους κλόουν που αναθεμάτιζαν και τώρα πάνε να πιάσουν πρώτο τραπέζι πίστα στο Σύνταγμα. Καθώς και τους ισοποστάκηδες.

Φαίδων Χριστοδουλάκης, ΜΑ Θεολογίας
Γραμματέας Ορθοδοξίας και Διευθυντής
του Πολιτικού Γραφείου Νέα Δεξιά.
fedonpanos1976@gmail.com

Δέσποτα εμείς υπερασπίζουμε την ιστορική αλήθεια

Ο άγιος Μεσσηνίας θεωρεί πως δεν έχει καμία δουλειά η Εκκλησία στα συλλαλητήρια και πως η υπεράσπιση της εθνικής ιδιοπροσωπίας του λαού συνιστά εκκοσμίκευση. Επίσης μας λέει ο φωτισμένος Επίσκοπος πως οι πρεσβύτεροι του ΙΣΚΕ που συμμετέχουν πέφτουν στην Καλβινισμό μιάς και δεν εχουν(;) την άδεια των Επισκόπων τους.

Δέσποτα εμείς υπερασπίζουμε την ιστορική αλήθεια στην οποία είναι θεμελιωμένη η εθνική μας αυτοσυνειδησία και το ελληνορθόδοξο μας ήθος, που θέλει σαφώς όλους τους Ορθοδόξους, αδελφούς εν Κυρίω.

Όμως ξεχάσατε πως οι Ορθόδοξοι των Σκοπίων καιρό τώρα έχουν αποκοπεί σχισματικά από την Εκκλησία της Σερβίας που κανονικά ανήκουν. Έχουν φτιάξει ψευδο-μακεδονική Εκκλησία χωρίς καμία κοινωνία με τις άλλες Ορθόδοξες Εκκλησίες;

Ξεχνάτε πως η καθ' όλα κανονική Αρχιεπισκοπή Αχρίδος έχει καταπατηθεί και ο Αρχιεπίσκοπος της Ιωάννης τον έχουν φυλακισμένο επειδή αρνείται να ασπαστεί τις ιδεοληπτικές τους μπρούρδες περί μακεδονισμού;

Εδώ η Εκκλησία της Ελλάδος δεν έχει λόγο;
Το Οικουμενικό Πατριαρχείο;

Όσο για τους το ΙΣΚΕ και τους απλούς πρεσβυτέρους που συντάσσονται στο πλευρό του λαού και σείς τους κατηγορείτε ως πεπτωκότες στην αίρεση του Καλβινισμού, Δέσποτα στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί.

Έχουν πέσει κάτω λυπόθυμες απ' τα γέλια όλες οι προτεσταντικές παραφυάδες του ΠΣΕ με το οποίο συναγελάζεστε και οι βατικάνειοι "παρατηρητές" επίσης. Το οικουμενισταριό ίσως έχει χιούμορ Δέσποτα. Αλήθεια πάντως δεν έχει.

Φαίδων Χριστοδουλάκης, ΜΑ Θεολογίας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου