Κυριακή, 26 Μαρτίου 2017

Βιογραφικό του Φαίδωνα Χριστοδουλάκη (Fedon-Panos Christodoulakis)

Ο Φαίδων Χριστοδουλάκης [Fedon-Panos Christodoulakis]

Ο Φαίδων Χριστοδουλάκης [Fedon-Panos Christodoulakis] γεννήθηκε στον Άγιο Δημήτριο τον Μάϊο του 1976 από πολύτεκνη οικογένεια. Υιός του Δημήτρη Χριστοδουλάκη και της Καίτης Κουρμούζη, με καταγωγή από τα Χανιά και το Αιτωλικό Αιτωλοακαρνανίας.

Απόφοιτος του 2ου Γενικού Λυκείου Αγίου Δημητρίου το έτος 1994. Ακολούθησε σπουδές στη Θεολογική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών από το 1996 έως το 2001. Ανέπτυξε συνδικαλιστική δράση ως φοιτητής στον πατριωτικό χώρο.

Ακολούθησε μεταπτυχιακές σπουδές στην ίδια σχολή μέχρι το 2007 οπότε και έγινε κάτοχος του μεταπτυχιακού τίτλου.

Πρόεδρος του συλλόγου μεταπτυχιακών φοιτητών Θεολογικής Σχολής Αθηνών, προώθησε αρκετά ζητήματα κατοχύρωσης επαγγελματικών δικαιωμάτων των συναδέλφων του.

Παράλληλα διετέλεσε πρόεδρος Θεολογικών συνεδρίων σε όλη την Ελλάδα και εργάσθηκε ως συντάκτης στο περιοδικό «Εκκλησία & Διπλωματία» και στον ιστοχώρο «RnN».

Τον Μάρτιο του 2017 με απόφαση του Προέδρου του κόμματος ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ Φαήλος Κρανιδιώτης (Failos Kranidiotis), ορίζεται Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής του κόμματος, ο θεολόγος κος Φαίδων Χριστοδουλάκης. ΕΔΩ

Τον Νοέμβριο του 2017 με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δεξιάς Φαήλου Κρανιδιώτη, τοποθετείται Διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του, ο κ. Φαίδων Χριστοδουλάκης.

Επικοινωνία: 
fedonpanos1976@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου