Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2017

Φαίδων Χριστοδουλάκης on camera: Μην παρουσιάζετε μερικοί σαν Ρομπέν των Δασών τους τιμωρούς


Μην παρουσιάζετε μερικοί, ακόμα και σήμερα, σαν Ρομπέν των Δασών και σαν τιμωρούς τους κατεξοχήν δημοκρατικούς ρουφιάνους της Προοδευτικής Μεταπολίτευσης, αυτής που παίνευε πριν μέρες ο βαψομαλλιάς "ιστορικός" σε ένα debate συντηρητικών.

Φάγαμε στη μάπα οχετούς φτηνιάρας αριστερής προπαγάνδας, από τους άπλυτους Ρηγάδες των 80ς και απ' τους οίκους ανοχής των παλαιοπασοκικών κλαδικών, που έφτιαχναν νικημένους, πλήν τίμιους αριστερούς αγωνιστές, «κόντρα στο κατεστημένο», μιάν ατάκα που έπαιξε, τω καιρώ εκείνω, ακόμη και σε σχολικές αίθουσες συχνά.

Το ένοπλο λουμπεναριό της 17Ν ήτο το πασοκικό παρακράτος, το στρατιωτικό σκέλος της πασοκικής καμόρας που το πνίξε όταν πλέον γέρασε και γνώριζε πολλά το ίδιο άλιεν (Alien) που το γέννησε. Η Πασοκάρα δηλαδή, που πλέον, είχε κόψει τα μουστάκια(να το πάλι!!) κι είχε μεταμορφωθεί στην πλέον τοξική μορφή της, την εκσυγχρονιστική.


H χθεσινή δήλωση μου on camera... στο 17.40 περίπου.Αφήστε, τα «η σκέψη μας και η προσευχή μας στους αδελφούς μας της Χιμάρας» και ετοιμάστε μια μηχανοκίνητη Ταξιαρχία και μερικές μοίρες Καταδρομών. Ονομάστε την Συγκρότημα Μάχης «Σπυρομήλιος» και κάντε έναν «ειρηνικό» περίπατο μέχρι το Φιέρι ενώ παράλληλα ας αρχίσει το μάντρωμα και οι απελάσεις των Αλβανών μεταναστών.

Πρώτα η πλέμπα κι αν δεν βάλουν μυαλό θα ακολουθήσουν και οι νοικοκυραίοι εκτός αν υπογράψουν δίγλωσσο έγγραφο που θα καταδικάζει την ανθελληνική πολιτική του Ράμα.

Εννοείται πως στον Άραξο και στην Ανδραβίδα κόβονται οι άδειες κι ετοιμάζονται τα F 16 για σεργιάνι πάνω απ την Κέρκυρα.

Φαίδων Χριστοδουλάκης
31 Οκτωβρίου 2017 στις 2:40 μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου